Tuesday, 3 June 2014

Bila aku tengok awan

Tak tau kenapa.
Bila aku tengok awan, aku rasa tenang.
Rasa aman.
Rasa macam ade sesuatu yg baik pasti akan berlaku.

Atau aku je yang pikir macamtu.
Nak sedapkan hati katanya

Tapi memang tenang pun.
Tak tipu.

Tuesday, 27 May 2014

Permulaan baru

Dah banyak kali aku cakap nak buat permulaan baru. Tapi tak pernah jadi.

Takpe, kali ni mesti jadi.

Biar pelan-pelan.
Biar merangkak-rangkak.
Biar terkedek-kedek.

Tak perlu berlari pun.
Tak laju mana pun.

Slow-slow la ye.
Perubahan itu pasti.

(Atas meja, SIR room, Mei 2014)

Monday, 21 January 2013

renovate!

Assalamualaikum ;)

bila dah lama away dari dunia belog belog ni, memang macam macam la ketinggalan.
aritu bile buka blog, blog ni dah macam ape dah..

chatbox dah tak de, 
lagu pun dah lama,
background pun rase macam ape je, 
pastu gadjet pon sume dah out-dated.

tapi xpe, semua bole re-construct balik.
cari sana sini, nanti ok la kan..haha

pape pun, i try my best la..
biar simple, janji dah lain, dah bertukar wajah
 ZASSS !!! :D

kene semangat, FIGHTING!!! :D
semangat baru, wajah baru, oh yeahhhhhhh!