Thursday, 1 September 2011

KuiH raYE!!

bila da sampai rumah, agak-agak da hujung Ramadan, AKTIVITI UTAMA;
tentulah buat kuih raye..hehe
kata emak, buat sorg-sorg xbest, xsemangat....!!
so, name pon anak mithali kan, hehe, so kene la tolong..
NI LA HASILNYER, walaupun x perfect, kira ok la kan, masih try..at least kita CUBA kan..
btw, sume biskut raye ni still kene sorok time balik kg, kalu x, mmg xsmpat nk buat raye la..
SEBAB??makan sendiri la..hehe...sedap woo....
nk bagi sorang-sorang rase memang xdapat..so, bagi tengok gambar je la...BOLEH KAN??hehe...

honey cornflake..


semperit aka dahlia

of course la tart nenas!!





ni je kuih yg da siap yg smpt diambil gmbar..sori=)
by the way, rasenye belum lmbt nk ucapkan SELAMAT HARI RAYE..
maaf jika ada salah dan silap ye..

4 comments:

  1. wahhhh...kuih raya..kuih raya..meh sini dtg rya bp..;p

    ReplyDelete
  2. cik apricot pie; kalu g raye kat bp dah len citer kot nnt..hehe..

    ReplyDelete