Monday, 21 January 2013

renovate!

Assalamualaikum ;)

bila dah lama away dari dunia belog belog ni, memang macam macam la ketinggalan.
aritu bile buka blog, blog ni dah macam ape dah..

chatbox dah tak de, 
lagu pun dah lama,
background pun rase macam ape je, 
pastu gadjet pon sume dah out-dated.

tapi xpe, semua bole re-construct balik.
cari sana sini, nanti ok la kan..haha

pape pun, i try my best la..
biar simple, janji dah lain, dah bertukar wajah
 ZASSS !!! :D

kene semangat, FIGHTING!!! :D
semangat baru, wajah baru, oh yeahhhhhhh!

Saturday, 19 January 2013

dUa-Kosong-sAtU-TiGa

Assalamualaikum....

uhuk uhuk..
banyaknya habuk..

Makaih.......
Sedar tak sedar dah hampir satu tahun blog ni bersawang..
Yela, dah setahun tak berupdate..
tetiba je ada kekuatan nak update ni..
my last post  21-JAN-2012
sekarang dah 20-JAN-2013.
aha, nampak tak perbezaan tu??haha
ok, first post pendek-pendeks saja, mau wish selamat tahun baru, even dah 20 hari tahun baru..kih3
*warm up dulu, lama dah x menaip berbelog ni =D

MOGA TAHUN INI LEBIH BAIK DARI TAHUN SEBELUM INI =D