Thursday, 1 December 2011

perut oh perut

salam..

pelik kan tajuk tu..
nak cite kisah pasal perut...
opps!!bukan perut buncit ke slim ke ape, xnak sentuh isu sensitif tu..haha
bahaye!

pernah tak perkara ni terjadi kepada anda?
bile duk jauh dari rumah, perut memang demand..
nak makan itu la, nak makan ini la,and bile makan, bule makan ape-ape je..
banyak pulak tu..
tpi bile dah balik rumah, semua keinginan tu hilang,
bagai ombak mencecah pantai.. hehe
tup tup da tak mau makan bende-bende yang diidam-idamkan selama ini..
dan bile nak makan banyak-banyak pulak, OH TIDAKKKK...
tak  buleh....
dengan automatiknye perut bagi signal kat otak suruh stop makan...
walhal makanan sume dah ade...
selera tu tetibe hilang..lesap...

lepas tu, bile dah away dari rumah, mula la perut tu...
nak makan tu la, nak makan ni la..
dah macam ape dah...tengok tu nak, tengok ni nak..


ape masalah tu ek??
ke saje cari masalah??
hurmmm.....

No comments:

Post a Comment