Monday, 14 November 2011

bila da abes exam..

salam..
lame da tak update blog dah kan..
 finally, exam sem dah tamat..diulang, dah tamat, dah habis!!hehe..
xnak cite pape pasal tu, kita dah usaha kan, mestila mengharapkan yang terbaik.amin.....
okay, tutup cerita pasal tu...noktah.

sebelum exam kan raye haji, alhamdulillah, raye tu best..agak berbeza dengan semenanjung, siap ade open house lagi..best best best..elok elok plan nak pergi sebuah rumah je, last last beraya sampai malam..tapi takpe, tak kesah la, asalkan makanan best..hehe
di pagi raye...ade lembu di sebalik pokok tu..


meh nak cite pasal ape bende je yg buat pas exam tu..
sume bende ade cite kan..

mule-mule check tiket kapal terbang, tengok tarikh siket, amek kau haaa....
ingatkan flight ari isnin, rupe-rupenye ari rabu..ok, my fault sebab tak tengok betol-betol..
sori la kat semua, hafiz g canang sane sini cakap balik isnin balik isnin balik isnin, last last, balik ari rabu..sori ye..

jadi, untuk mengisi kekosongan ruang masa tu, pelbagai aktiviti yang bermanfaat telah dilakukan(ayat laporan bm sekolah rendah)..hehe..
antaranye pergi airport anta kawan, kuak lentang di atas katil gaya bebas, dan pelbagai lagi..
nak cite sume, memang x dapat la jawabnye..buleh citer siket-siket je..

-hantar orang pergi airport
ni dah memang aktiviti wajib harian kan..yela, nak buat macamne, bas tetibe je takde..dan ni merupakan care paling mudah nak pergi airport..mudah dan cepat.."Sayu je hati bile duk ngantar orang, bile la nak balik." kate hatiku kepada diriku..hehe

-jalan-jalan cari barang
nak balik mestila orang kirim memacam kan..jalan sane cari senduk, jalan sini cari pucuk midin, jalan sinun cari ikan masin..best best best..macam rase jadi orang hot lak bile nak beli ikan masin, sume orang duk memujuk suruh beli, hehe, sambil buat muke comel, mintak harge murah la,tanye masak  ape la..kankankan..hehe...

-makan makan...
part ni paling favourite...akhirnya, setelah 2 bulan mengidam nak makan ayam panggang, impian tu tercapai jugak...time kasih kepada ogy, kedai itu best,.hehe..

-tengok wayang
okay, kali ni ade mase nak tengok wayang, yela, dah lame kan tak tngok...so, tengokla...ehem, dalam tengok wayang tu, ade macam-macam ragam manusia kan...ade yang menjerit, ade yang menyorok..lagi-lagi part suspen suspen tu kan..hehe
*this is main part in of the story..hehe...ape yang berlaku biarla rahsia..tak baik bukak aib orang lain kan .. :)

okay, cukup-cukupla tu..panjang-panjang, bosan pulak kan...
btw, ade gamba yang nak di share kat sini...jemput tengok ye... =P

tengok gaye parking tuh, style x??hehe...sape yg buat??biarla rahsia..=P

iglool.........nyam nyam..

okay, xde niat nak amek gambar orang belakang tu..tak sengaje..;D

p/s: menghitung hari nak balik....

No comments:

Post a Comment