Tuesday, 1 November 2011

minggu yang sibuk

salam utk semua..

mula-mula sekalu nak mintak maaf sebab lame dah tak update..
hidup kat sini busy siket..hehe..

dan kali ni cume nak bagi short entry je..
xsempat nak buat panjang-panjang..

sebab final sem da sampai...
sori sangat-sangat..
hafiz, jangan malas!!

akan lama la blog ni tak berupdate.
insyaallah, habis je exam, akan diupdate..

minggu ni minggu study week, so bz dengan study...*study ke?? ;P
first time raye haji kat tempat sini, tapi alhamdulillah la dapat jemputan g rumah kawan..
dia ajak makan-makan, sambut ngan diorang..
insyaallah kami satu kelas akan pergi..
makan free....hehehe....

next week pulak minggu exam,
for sure, akan sangat amat paling busy...
harap faham la kan...

doakan la saye dan kengkawan dapat jawab elok-elok k..
=)

babai!!!


memang dying giler skrg...haha

3 comments: