Thursday, 29 September 2011

kegembiraan!!!

uit-uit..
salam untuk semua...
sori, lame xupdate blog...
al-kisahnye sangat la busy sampai xhengat dunia....

kali ni, nak sentuh pasal happy... =)
apiz sangat-sangat la suke tengok orang lain happy..
tengok orang senyum....
biarla orang tu apiz xkenal pon..
orang dari jauh ke,
orang yang dekat-dekat pon ok jugak....
hey, serius ni beb,...
kalu dapat tengok orang lain hepi rase sangat best!!
lagi la kalu family sendiri yang hepi...
macam ni..>>>

kalu buleh, macaM-Macam care apiz akan buat agar sume orang hepi...eventhough tau tu xlogik kan..
bukan ape, kalu buleh, xnak la orang yg kita sayang sedih-sedih kan...
heyy kawan2, aq sayang korang jugak taw,,...hehe

lagipon, hepi kan dapat release stress kan..
akhir kata,  gembira itu bagus!!bersyukurla dengan ape yg tlh anda ade kerane xsemua org berpeluang seperti anda..

p/s: kegembiraan perlu dikongsi, begitu juga dengan kesedihan..susah senang kita bersama!!  =)

3 comments:

  1. bhaya kalu happy terlebih hehehe ... x de la .. happy la selagi anda boleh hafiz hehe... ^____^ aku doakan kebahgian ko hehe

    ReplyDelete
  2. bergembiralah sementara masih sempat :DD

    ReplyDelete
  3. aq doakan kebahgiaan korang jugak ye..
    insyaallag, sempat,..ehehe

    ReplyDelete