Friday, 30 September 2011

mari tolong palestine!!!

assalamualaikum..
salam untuk semua...
selamat pagi, petang, dan juga malam..hehe,,,

harini cuma nak ajak sume reader bace link blog ni..
http://misimuspalestina.blogspot.com/

ade ape kat situ??
 kat situ ade cerita tentang pengalaman abang musa`ab, aka YDP MPP UNIMAS yang telah buat misi di palestine aritu...

dia ade bagi ceramah, so tiba-tiba rase macam terpanggil nak share, ajak reramai bace...
nak pergi sane (palestine) mmg susah siket kan, tpi ni la at least yg saye boleh buat utk palestine..

share with others if u like it..
sama-samalah kita menolong mereka, saudara-saudara kita di sana..

sekian, wassalam...

1 comment:

  1. yup...berat mata memandang...berat lg bahu memikul..:)

    ReplyDelete