Saturday, 17 September 2011

a trip of open house

salam utk semua

raye is still in the air beb, 
so our lecturer pun buat la open house..
*org GENTLEMAN la katekan kan..=P
hehe..

so, bermula la keje trip planning kitorg..
pergi ramai2, senang, lagi best kan dari pergi sorang2 kan..kan kan kan
mula-mula rancang 4 kereta; 2 geng lelaki, 2 geng perempuan..
tpi, yg join just 1 geng lelaki dan 2 geng perempuan..
*sori to say; geng lelaki tersebut SANGAT GENTLEMAN..hehe

berbekalkan kereta kelisa yg disewa, 
serta 2 viva utk girls ,kami pon start la our trip..OOPPPSS>>LUPE...
ade sebuah motor jugak yg join, encik pak abu aka cyrilanwar.. 8D
alang-alang da sewa kereta, baik manfaatkan kan, 
so kami pon pergila beli barang2 dulu...
lepas tu, barula back to our plan.....

mule-mule, jalan in konvoi position..smooth..
pastu mule terpecah-pecah dah, memang kenyang la makan buah LANGSAT byk2..hehe
sesat sane, sesat sini.......haish~~~~

OUR LIFE JUST HAD SHORTENED 5 YEARS..

dasar bawak kete xmo ikut law punye orang..grrrr...
bahaye...alhamdulillah, xde pape effect kat kami..
cume lutut je la yg menggeletar..hehe
xmo citer byk2, biarla rahsia..kan geng kelisa kan =P

sampai kat rumah our lecturer, MR ALIFF,
 tanpe segan silu, kami meringankan beban tuan rumah dengan memakan ape je yg dihidangkan..hehe
one word to describe it, delicious..;)
 credit to him, thanks for the food.....hehe
xdilupakan, segale tips-tips memikat wanita dan menjadi GENTLEMAN..=D
menu special= AIR KAREN..haha
-some pict to be enjoy-


yg kacak lagi bergaye tu mr aliff
(give me additional bonus mark plis)*wink

mr aliff with "adiknye"hehe


next pitstop-rumah anwar-
sebenarnye, ni dah takde dalam plan, tpi nak buat camne kan, 
raye bukan selalu..lagipon die da ajak , so pergi je la..hehe
masakan mak die sedap, x tipu..siap tapau lagi kan3..hehe

tpi, the highlight part of this event is when i asked his father about someone..hehe
mase nak tunggu makanan sampai, tiba-tiba mulut tercakap camni;
pak cik , yg baju **** tu ok x kalau jadi menantu??
and pakcik tu jawab,"Pak cik okay aje"..muke selambe+macam nak bagi restu je..
sori, on that time, xmmpu nk detail, konklusi: sangat kecoh, sampai anwar pon blushing tahap blusher..hehe
mak die masak memang sedap..UNTUNGLAH sape2 yg jadi menantu makcik tu,,hehe
-some picts untuk dilihat-
we are the 3rrrr
(seliparku tidak kelihatan ==")

lalala..haha

nak tau mane orang tu??cube teka,,hehe
clue;reverse of tuan rumah..hehe
ni tuan tumah yg blushing; ANWAR



lepas tu, kami pulak ade plan tambahan,
pergi tengok wayang malam-malam
tpi geng lelaki je la..sebab geng perempuan da lmbt nk anta kereta..
sori , bawak korang sesat-sesat lagi..hehe
memang xpernah dibuat orang la pergi wayang time-time macam tu(12 PM) pakai baju melayu,
orang tengok semacam je..weyh, at least TUTUP AURAT okay,cukup la tu..
lagipon baju melayu kami semua lawa-lawa kan..hehe

abis midnight movie, kami pun balik la....
eh , lapar pulok perut ni...berbekalkan bihun sedap yg ditapau, tanpe rase belas kasihan , kami pun makan sampai habis..hehe..sori, niat nak bagi orang lain rase , tapi bile perut dah berbunyi macam lagu rase sayang hey, dah xde dah nak pandang kiri kana..sori ye..

and that the end of our trip =)







1 comment: