Friday, 21 October 2011

-selamat hari jadi-

salam..

hari jadi ni kita sambut sekali setahun je kan..mane ade orang sambut birthday 2-3 thun skali...kan3..
so, sebagai salah satu care menghargai kengkawn, kami pun telah celebrate hari jadi mereka..

mission first-hari jadi mahfuz-

masa-rabu malam khamis
status-dah lame dah
macam mane?
 malam buat lab report sbab kene hantar keesokan harinya...
ape yg berlaku ??

setelah kek dibeli di kedai sinchan, bermulalah aktiviti plan ni...meh, promote siket kek ni..
saranjuka hanmida ;)
tepat jam 12, misi bermula...mahfuz dibawa ke sebuah bilik , aktiviti dimulakan dengan acara ambik lilin pakai mulut..muahahaha...
dah kenyang makan kek, eh jap jap..jgn buang dlu alas kek tu...hehe...ok, this is the part yg memang xde dlm plan..menggunakan sedikit trick, inilah hasilnye...


mission kedua -birthday dina-

makan di singapore chicken rice (SCR)..mula-mula macam biasa la..duduk, order segala bagai...fuh, masing-masing fikir nak order tu lame gile, belek sane, belek sini, last last order sume same je jugak..haha,..
ok, back to story..bila sume da dapat makanan, air, mule la kezutan tu...

pekerja SCR tu datang, wat muke chomel je , bawak kek, nyanyikan lagu hepi birthday...meh, nk promote kek ni plak


and the birthday girl tu terharu sampai nak nanges da.. 8)
potong kek, makan kek, pastu balik...
cop2..xkan sambut birthday camtu je???hehehehehehe.....

kami xsepakat pon nak pakai baju same kaler ngan makcik blakang tu =)

ni sume yg join...credit to pekerja SCR

sedangkan kek pun kami mampu sorokkan, inikan pula tepung sepeket..hehe...
sori birthday girl...hahahahahhaha( gelak jahat )
tpi bukan setakat die sorang je kene....sume orang pun kene kan..
no body escape meyh....
muke muke setelah ditepungkan

itu dina-birthday girl-
selamat hari jadi kepada mahfuz dan dina..maaf jika kami ter'over' dalam misi kami itu.. hanye suka suka..no biggie ok ;)

ehem, sape la yg bertuah pulak lepas ni kan...plan da ade byk....muahahahahaha (gelak jahat lagi)

p/s:kepade cik nazihah, budak laki pon smbt birthday kawan die k, bukan budak pompuan je..tu baru kawan ;)

No comments:

Post a Comment