Thursday, 13 October 2011

KEPERCAYAAN

salam utk semua!!
hey hey hey..

meh sini nak citer pasal kepercayaan pulak..
bak kate mat salleh, trust...

in real life situation,
kita mesti susah nk percaye kat orang lain kan..
lagi la kalau orang tu kita baru kenal ke, kadang-kadang orang yang dah lame kita kenal pon belum tentu lagi kita boleh percaye...betul tak??

tak percaya??

percaya la kate-kate Hafiz tu~~~
nak bukti?rilek dulu, bace huraian ini dulu.. =P

ape anda akan rase jika anda jenis tak senang nak percaya kat orang kan tapi sekali anda da percaya kat seseorang, lepas tu die buat taik lak ngan anda, ape yang anda semua boleh bayangkan??
pernah tak rase kene camtu??

mesti pernah kan.....
dan mesti rasa geram kan....rase macam nak tenyeh je kepala die 1000X..haha
seperti yang dijanjikan, meh sini Hafiz bagi contoh...
cuba bayangkan ni pulak ea...

kita ada kawan, kita percaya kat kawan tu..
pulak tu kalu kita ni jenis yang susah nak BERI KEPERCAYAAN kat orang lain..
berkawan punye la baik...share problem, share itu share ini,
tapi tup tup, die pulak buat hal.....
buat ape yang kita tak suka, bocorkan rahsia kita ke,
buat ape yang kita boleh malu ke...
APE ANDA RASE????

nak lagi?

anda keluar jalan-jalan atau dating ngan partner anda( mksd saye suami/isteri, tunang pon bole jgak, atau mane-mane contoh yang berkelayakan ) , lepas tu
partner anda bercerita bukan main lagi, pung pang pung pang...fuhhhh....
nak jage elok-elok la, nak setia la , ape la,
tpi bile tgk hp, penuh je mesej , bbm dlam henpon tu ngan orang lain, pulak tuh , ade pulak sayang-sayang ngan orang lain....peerrrrgggghhhhhhhhh.......memang rase la kan...

konpem anda semua akan buat lebih dari sekadar menjotos kepala partner anda tu kan.. =D

seriously, perasaan tu sangat menyakitkan hati..kan3...

mintak maaf jika ade yang terasa.. =D
sekian..

3 comments:

  1. ko??nak percaye ko??perlu ke??haha.
    mesti la aq caye kat ko =D

    ReplyDelete
  2. hurm2...penuh dgn makne yg tersirat...
    mcm ade byk pengalaman je atok ni???
    btw,IM TRUST U abg...LOL!! xp

    ReplyDelete