Saturday, 8 October 2011

SEHARI DI RUMAH ANAK YATIM

salam untuk semua..

semalam, aka 8 September 2011, kami semua ade buat lawatan ke rumah anak yatim..
ni sebagai salah satu assignment yg semua student wajib buat..
(dah macam laporan da ni..=p )

dipendekkan cerita, kami sampai la kat sane....
sampai-sampai je dah ade budak yang tunggu kami.....
waaahhh, terharu jugak la tgk budak2 laju-laju je keluar sambut kami..


arini, jadi fasi, so, mestilah dapat adik-adik baru kan..diorang semua baik, macam-macam diorang citer kat hafiz walaupun baru je kenal..rase jadi macam family dorg je...
alhamdulillah, smue berjalan dengan lancar...macam-macam aktiviti kitorg buat untuk buat dorg hepi..tpi hafiz ade terkantoikan team time main..hehe..sori ye..sampai ade yg merajuk dengan apiz sebab tu terkalahkan time 1 aktiviti ni..

xmau cakap banyak-banyak, nnti melalut pulak..

tengok-tengok la gambar yang ade ni..gamba lain semua ade dalam kamera pra-u, so, xsempat nak ambik lagi...ni je yg ade setakat ni k..
tangkap curi..ade orang merajuk di situ.=P

cik amira dan en hasbi dengan anak-anak mereka..hehe
dengan adik-adik, palaing diingati, yg kiri sekali, namenye belon..kenape??fikir- fikir =P


terima kasih sebab layan kami dengan baik..tak lupe kepada adik nadia, bagi hadiah kat abang hafiz co**l..hehe..
abang akan simpan k..maaf buat anda merajuk..hehe..untuk adik-adik abang yg lain, bace "wasiat" abang dan kak fatin tu ye..ade rezeki, kita jumpe lagi..

moral of the story: sayangila keluarga anda selagi mereka masih hidup..terutama IBU BAPA..hilang mereka tiade ganti tau!

p/s; saye sayang keluarga saya!! =)

No comments:

Post a Comment